[rev_slider_vc alias=”slider-home”]

Direct reserveren?

Klik op de knop ‘Direct Reserveren’ hiernaast en plaats meteen uw reservering

All You Can Eat Utrecht

Waar uit eten een belevenis wordt

elst-wok-facebook

Volg ons op social media

wok-elst

Volop spelen in ons KidsPlaza

wok

Leukste restaurant van Nederland

Een lekker cadeau geven?

Denk dan eens aan een CadeauCard van Eastern Plaza! Verkrijgbaar in diverse bedragen en arrangementen

Online Reserveren

Plaats gemakkelijk én snel uw reservering online

Op zoek naar een all you can eat restaurant in Utrecht of omgeving? Kom dan naar Eastern Plaza! In ons restaurant kunt u onbeperkt genieten van vele diverse Aziatische gerechten, van sushi tot aan dim sum en nog veel meer. Alles weten over het zeer uitgebreide buffet dat wij hebben? Lees dan snel verder of reserveer direct!

Mogelijkheden bij ons buffet

Bij ons all you can eat restaurant in de buurt van Utrecht kunt u 1,5 of 2 uur all-in genieten van alles wat ons buffet te bieden heeft. Omdat wij werken met een all-in concept krijgt u naast onbeperkt toegang tot het eten ook onbeperkt toegang tot onze dranken. Hieronder vallen bier, wijn, frisdrank, slush puppy, milkshakes, koffie, thee en verse sappen. Daarnaast hebben wij ook nog diverse soorten speciaal bieren die ook binnen het arrangement vallen. Zo kunt u dus onbeperkt en onbezorgd genieten in ons all you can eat restaurant. Dit alles doet voor een prijs van maar €29,95 als u voor 1,5 uur komt. Voor 2 uur onbeperkt genieten betaalt u slechts €33,95. Ook aan de kinderen en ouderen hebben wij gedacht. Zo hebben wij speciale tarieven voor 65-plussers, kinderen tussen de 3 en 5 jaar en kinderen tussen de 6 en 11 jaar. Tegen een gereduceerd tarief kunnen ook zo genieten van al het lekkers dat ons restaurant te bieden heeft. Wilt u meer weten over de tarieven? Bekijk deze dan op de pagina over de tarieven.

Ook aan de kinderen is gedacht

Ons all you can eat restaurant nabij Utrecht is zeer kindvriendelijk. Terwijl u heerlijk zit te genieten van de vele gerechten die we bij Eastern Plaza bieden, kunnen uw kinderen zich vermaken in de Kidsplaza. Hier is ons animatieteam aanwezig die zich bezighoudt met de kinderen zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. In de Kidsplaza kunnen uw kinderen een film kijken in de bioscoop, koekjes bakken, knutselen, geschminkt worden en meer leren over de Chinese cultuur in het Chinese dorp. Bovendien hebben we een speciaal kinderbuffet met allerlei gerechten speciaal voor kinderen. Voor ieder kind hebben wij wel wat in ons all you can eat concept. Ideaal toch?

Reserveren voor all you can eat nabij Utrecht

Direct reserveren voor een plekje in ons all you can eat restaurant nabij Utrecht? Neem dan eenvoudig contact met ons op of vul direct het online formulier in. Door te reserveren bent u verzekerd van een plekje in ons uitgebreide restaurant om onbeperkt te genieten van de vele soorten gerechten die wij hebben. Vragen of allergenen of speciale diëten? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en hopen al uw vragen te kunnen beantwoorden.

Word ook VIP!

Vraag na uw bezoek aan Eastern Plaza uw gratis VIPCard aan en profiteer van leukste acties

 

0318 47 12 16

Veenendaalsestraatweg 6 | 3921 EC Elst (Utrecht)

elst@easternplaza.nl

achtergrondafbeelding