[rev_slider_vc alias=”slider-home”]

Direct reserveren?

Klik op de knop ‘Direct Reserveren’ hiernaast en plaats meteen uw reservering

Buffetrestaurant Utrecht

Waar uit eten een belevenis wordt

elst-wok-facebook

Volg ons op social media

wok-elst

Volop spelen in ons KidsPlaza

wok

Leukste restaurant van Nederland

Een lekker cadeau geven?

Denk dan eens aan een CadeauCard van Eastern Plaza! Verkrijgbaar in diverse bedragen en arrangementen

Online Reserveren

Plaats gemakkelijk én snel uw reservering online

Eastern Plaza is een buffetrestaurant in omgeving Utrecht. Bij ons kunt u genieten van een all you can eat concept, gericht op de Aziatische keuken. Ons buffet bestaat uit onder andere een lopende sushiband, wok- en teppanyaki buffet, kinderbuffet, vers fruitbuffet, chocoladefonteinen en een ambachtelijke ijscorner. U kunt dus bij ons terecht van voor- tot nagerecht. Reserveer direct via onze website of neem contact met ons op.

Over Eastern Plaza

Eastern Plaza is een buffetrestaurant met voornamelijk Oosterse invloeden. Naast de eerdergenoemde onderdelen van ons buffet hebben we ook nog verschillende soorten dim sum, een noodle bar en voor de nagerechten hebben we ook nog diverse lekkernijen in de patisserie. Bij ons verblijft u op basis van een all-in concept. Dit betekent dat u maar één bedrag per persoon kwijt ben voor zowel eten en drinken. Dit is inclusief bier, wijn, frisdrank, slush puppy, milkshakes, koffie, thee en verse sappen. Maar ook diverse speciaal bieren vallen hieronder. Ons buffetrestaurant in Utrecht ligt in Elst. Daarnaast hebben we ook nog een vestiging in Bentelo, omgeving Twente.

Tarieven buffetrestaurant

Bij ons buffetrestaurant werken we met twee soorten arrangement, Quick en Regular. Beide zijn all-in, zowel eten als drinken. Het Quick arrangement is voor gasten van 12 jaar en ouder maar €29,95 per persoon. Bent u 65 jaar of ouder? Dan betaalt u €27,95. Voor kinderen tot 2 jaar is bezoek aan ons restaurant met buffet helemaal gratis. Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar betaalt u slecht €12,95 en voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar betaalt u maar €16,95. Voor het Regular arrangement betaalt u voor gasten van 12 jaar en ouder €33,95. 65-plussers betalen maar €31,95, kinderen van 3 tot en met 5 jaar betalen slecht €14,95 en voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar betaalt u maar €18,95. Zo kunt u voordelig met uw hele gezin genieten van al het lekkers dat te vinden is binnen ons restaurant.

Speciaal voor de kinderen hebben we ook de Kidsplaza waar ons animatieteam uw kinderen vermaken zodat u onbeperkt kunt genieten van al het eten in ons buffetrestaurant in Utrecht.

Reserveren bij ons buffetrestaurant in Utrecht

Direct reserveren bij ons buffetrestaurant in de omgeving van Utrecht? Neem dan eenvoudig contact met ons op via de telefoon of vul het online formulier in om snel en eenvoudig te reserveren. Geniet een avond lang van al het lekkers dat ons uitgebreide buffet te bieden heeft.

Word ook VIP!

Vraag na uw bezoek aan Eastern Plaza uw gratis VIPCard aan en profiteer van leukste acties

 

0318 47 12 16

Veenendaalsestraatweg 6 | 3921 EC Elst (Utrecht)

elst@easternplaza.nl

achtergrondafbeelding