[rev_slider_vc alias=”slider-home”]

Direct reserveren?

Klik op de knop ‘Direct Reserveren’ hiernaast en plaats meteen uw reservering

Wokrestaurant Rhenen

Waar uit eten een belevenis wordt

Arnhem-wok-facebook

Volg ons op social media

Wok restaurant Arnhem

Volop spelen in ons KidsPlaza

wok

Leukste restaurant van Nederland

Een lekker cadeau geven?

Denk dan eens aan een CadeauCard van Eastern Plaza! Verkrijgbaar in diverse bedragen en arrangementen

Online Reserveren

Plaats gemakkelijk én snel uw reservering online

Wokrestaurant nabij Rhenen

Op zoek naar een wokrestaurant nabij Rhenen waar u gezellig met kinderen uit eten kunt gaan? Bij Eastern Plaza in Elst, Utrecht, kunt u genieten van een all you can eat concept met kwalitatieve gerechten tegen een gunstig tarief. Naast ons restaurant is ook eten afhalen nabij Rhenen mogelijk bij ons. Ons complete menu is ook beschikbaar voor afhalen. U kunt dus ook terecht voor andere de lekkerste sushi maar ook al onze andere gerechten. Tot 30 september 2020 profiteert u ook nog eens van 10% korting op eten afhalen nabij Rhenen. Bestel direct uw sushi of een van onze vele andere gerechten.
Naast Rhenen is Eastern Plaza ook het wokrestaurant voor Arnhem, Beuningen, Duiven, Ede Nijmegen, Houten, Veenendaal, Velp, Wageningen en Zevenaar.

Het veelzijdige menu van ons wokrestaurant

Ondanks dat wij bekend staan als een all you can eat wokrestaurant bij Rhenen, kunt u bij ons terecht voor veel meer dan alleen maar wokken. Zo kunt u ook kiezen voor gerechten van de teppan yaki maar ook hebben wij andere gerechten in ons warme buffet en de lekkerste sushi. Om de avond af te sluiten hebben we nog diverse nagerechten zoals schepijs, chocoladefonteinen, vers fruit en diverse patisserie. Dit complete menu is ook beschikbaar om af te halen bij Rhenen. Zo hoeft u uw favoriete gerechten niet te missen als u eten komt afhalen. Dit kunt u eenvoudig via onze website bestellen.

Kindvriendelijk wokrestaurant

Eastern Plaza als wokrestaurant nabij Rhenen is uitermate geschikt om met uw kinderen te bezoeken. Uw kinderen kunnen bij ons lekker wokken en als ze klaar zijn met eten kunnen zij zich goed vermaken in de KidsPlaza. Hier wordt uitgebreid gezorgd voor vermaak en vertier, compleet in stijl natuurlijk: van het bakken van koekjes tot een film kijken.

Direct reserveren

Gezellig wokken met het hele gezien doet u bij Eastern Plaza, het wokrestaurant vlakbij Rhenen. Kom proeven van de sfeer, de gezelligheid en het menu en dat alles voor een zeer voordelig tarief. U kunt snel reserveren door het formulier aan de linkerkant of bel ons op 0318 47 12 16. Maar ook voor afhalen nabij Rhenen bent u welkom bij Eastern Plaza. Het eten wat u wilt afhalen kunt u eenvoudig en snel bestellen via onze website.

Word ook VIP!

Vraag na uw bezoek aan Eastern Plaza uw gratis VIPCard aan en profiteer van leukste acties

0318 47 12 16

Veenendaalsestraatweg 6 | 3921 EC Elst (Utrecht)

elst@easternplaza.nl

achtergrondafbeelding