[rev_slider_vc alias=”slider-home”]

Direct reserveren?

Klik op de knop ‘Direct Reserveren’ hiernaast en plaats meteen uw reservering

Wok restaurant Ede

Waar uit eten een belevenis wordt

Arnhem-wok-facebook

Volg ons op social media

Wok restaurant Arnhem

Volop spelen in ons KidsPlaza

wok

Leukste restaurant van Nederland

Een lekker cadeau geven?

Denk dan eens aan een CadeauCard van Eastern Plaza! Verkrijgbaar in diverse bedragen en arrangementen

Online Reserveren

Plaats gemakkelijk én snel uw reservering online

Wokrestaurant Ede

Wilt u gezellig een avondje weg met het gezin bij een wokrestaurant in de buurt van Ede? Bij Eastern Plaza in Elst, Utrecht, kunt u profiteren van een all you can eat concept met hoogwaardige gerechten. Deze zijn grotendeels geïnspireerd door de Aziatische keuken. U kunt zelf bepalen hoe lang u door wilt brengen in ons wokrestaurant bij Ede. Reserveer direct, of lees hieronder verder over de wokmogelijkheden.
Naast Ede is Eastern Plaza ook het wokrestaurant voor Arnhem, Beuningen, Duiven, Nijmegen, Houten, Rhenen, Veenendaal, Velp, Wageningen en Zevenaar.

Een divers Aziatisch menu

In ons wokrestaurant in de buurt van Ede kunt u profiteren van een uitgebreid, divers menu, grotendeels geïnspireerd door de Aziatische keuken. Denk hierbij aan traditionele Oosterse wokgerechten als Teppan Yaki, sushi of een noedelsoepje. Toch kunt u ook kiezen uit de wat meer westerse (na)gerechten, zoals schepijs, immense chocoladefonteinen of frisse fruitsalades. Als klap op de vuurpijl hebben we zelfs een patisserie in ons wokrestaurant!

Wokrestaurant voor de kinderen

Eastern Plaza is niet uw standaard wokrestaurant in de omgeving van Ede. Zo kunt u niet alleen traditioneel wokken, maar is er ook gezorgd voor uitgebreid vertier en vermaak voor de kinderen. Zij hoeven niet de hele avond aan tafel te zitten, maar kunnen heerlijk spelen in KidsPlaza, waar alle activiteiten educatieve, oosterse invloeden hebben. Van koekjes bakken tot een film kijken: aan alle activiteiten zit een verrassende twist!

Direct reserveren

Eastern Plaza is de plek bij uitstek om uit eten te gaan met het hele gezin. In ons wokrestaurant bij Ede kan niet alleen gewokt worden, maar is er voor ieder wat wils. Een uitgebalanceerd menu, een aantrekkelijk tarief én genoeg vermaak voor de kinderen: wat wilt u nog meer! Reserveer daarom direct bij Eastern Plaza, of neem contact met ons op via 0318 47 12 16.

Word ook VIP!

Vraag na uw bezoek aan Eastern Plaza uw gratis VIPCard aan en profiteer van leukste acties

0318 47 12 16

Veenendaalsestraatweg 6 | 3921 EC Elst (Utrecht)

elst@easternplaza.nl

achtergrondafbeelding