[rev_slider_vc alias=”slider-home”]

Direct reserveren?

Klik op de knop ‘Direct Reserveren’ hiernaast en plaats meteen uw reservering

Wok restaurant Wageningen

Waar uit eten een belevenis wordt

Arnhem-wok-facebook

Volg ons op social media

Wok restaurant Arnhem

Volop spelen in ons KidsPlaza

wok

Leukste restaurant van Nederland

Een lekker cadeau geven?

Denk dan eens aan een CadeauCard van Eastern Plaza! Verkrijgbaar in diverse bedragen en arrangementen

Online Reserveren

Plaats gemakkelijk én snel uw reservering online

Wokrestaurant Wageningen

Wilt u uit eten met het hele gezin bij een wokrestaurant bij Wageningen? Eastern Plaza, gelegen in Elst, te Utrecht, maakt gebruik van een uniek all you can eat concept, maar dan met hoogwaardige gerechten, geïnspireerd door de oosterse keuken. En dit alles tegen een zeer scherp tarief! Niet voor niets is ons wokrestaurant in de buurt van Wageningen onlangs nog uitgeroepen tot het leukste restaurant van Nederland! Reserveer direct, of bekijk de mogelijkheden.
Naast Wageningenis Eastern Plaza ook het wokrestaurant voor Arnhem, Beuningen, Duiven, Ede, Nijmegen, Houten, Rhenen, Veenendaal, Velp en Zevenaar.

Een veelzijdig oosters menu

Ons wokrestaurant bij Wageningen beschikt over een zeer divers menu, met oosterse invloeden. Niet alleen kunt u kiezen uit traditionele oosterse soepen of gerechten als Teppan Yaki, ook hebben wij nog veel meer keuzes. Denk hierbij aan diverse warme buffetten, maar ook talloze sushigerechten en smaakvolle nagerechten als schepijs, chocoladefonteinen, fruitsalades en als klap op de vuurpijl een patisserie.

Kindvriendelijk wokrestaurant

Ons wokrestaurant in de buurt van Wageningen is de plek bij uitstek om met het hele gezin uit eten te gaan. Het uitgebreide all you can eat concept maakt dat er voor iedereen wel wat lekkers bij zit. Ook is er gezorgd voor uitgebreid vermaak en entertainment voor de kinderen in KidsPlaza. Alle activiteiten – van koekjes bakken tot filmpje pakken – zijn geheel in Oosterse stijl.

Direct reserveren

Al met al is Eastern Plaza hét wokrestaurant voor het hele gezin. Bent u woonachtig in de omgeving van Wageningen, dan is dit de plek bij uitstek om een avondje met het hele gezin uit eten te gaan. Profiteer van het uitgebalanceerde menu én het aantrekkelijke tarief en reserveer direct via het formulier links, of bel ons via 0318 47 12 16.

Word ook VIP!

Vraag na uw bezoek aan Eastern Plaza uw gratis VIPCard aan en profiteer van leukste acties

0318 47 12 16

Veenendaalsestraatweg 6 | 3921 EC Elst (Utrecht)

elst@easternplaza.nl

achtergrondafbeelding