[rev_slider_vc alias=”slider-home”]

Direct reserveren?

Klik op de knop ‘Direct Reserveren’ hiernaast en plaats meteen uw reservering

Wok restaurant Veenendaal

Waar uit eten een belevenis wordt

Arnhem-wok-facebook

Volg ons op social media

Wok restaurant Arnhem

Volop spelen in ons KidsPlaza

wok

Leukste restaurant van Nederland

Een lekker cadeau geven?

Denk dan eens aan een CadeauCard van Eastern Plaza! Verkrijgbaar in diverse bedragen en arrangementen

Online Reserveren

Plaats gemakkelijk én snel uw reservering online

Wokrestaurant nabij Veenendaal

Gezellig met de kinderen uit eten bij een wokrestaurant in de buurt van Veenendaal? Bij Eastern Plaza (Elst, Utrecht) kunt u profiteren van een all you can eat concept met hoogwaardige gerechten, tegen een aantrekkelijk tarief. Daarbij is ons wokrestaurant nog niet al te lang geleden uitgeroepen tot het leukste restaurant van Nederland! Naast dat u gewoon bij ons kunt komen eten, kunt u ook terecht bij Eastern Plaza voor afhaal eten nabij Veenendaal. Bij ons kunt u al onze gerechten en dus ook sushi nabij Veenendaal afhalen. U kunt bij ons eenvoudig uw eten online bestellen en kiezen om te laten bezorgen of afhalen nabij Veenendaal. Tot 30 september 2020 profiteert u ook nog eens van 10% korting op uw afhaal eten nabij Veenendaal. Bestel direct uw sushi of een van onze vele andere gerechten.
Naast Veenendaal is Eastern Plaza ook het wokrestaurant voor Arnhem, Beuningen, Duiven, Ede Nijmegen, Houten, Velp, Wageningen en Zevenaar.

Het veelzijdige menu van ons wokrestaurant

Eastern Plaza staat dan misschien bekend als een all you can eat wokrestaurant bij Veenendaal, maar dat betekent niet dat wij alleen maar wokken. Zo kunt u niet alleen kiezen uit traditionele wokgerechten als Teppan Yaki, maar hebben wij ook diverse warme buffetten en sushi bij Veenendaal. Als dessert hebben we ook nog diverse nagerechten, zoals schepijs, chocoladefonteinen, fruit en zelfs een patisserie. Dit veelzijdige menu is ook totaal beschikbaar voor het afhaal eten nabij Veenendaal bij Eastern Plaza. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u uw favoriete gerecht, zoals een van onze sushirollen niet kunt afhalen.

Kindvriendelijk wokrestaurant

Ons wokrestaurant in de buurt van Veenendaal is ook zeer geschikt om met de kinderen heen gegaan. Niet alleen kunnen zij lekker wokken, ook kunnen zij zich vermaken in onze KidsPlaza. Hier wordt gezorgd van uitgebreid vermaak en vertier, in stijl uiteraard: van koekjes bakken tot een filmpje pakken!

Sushi afhalen

Bij Eastern Plaza hebben we diverse mogelijkheden omtrent sushi afhalen nabij Veenendaal. U heeft de keuze uit vijf verschillende sushi boxen, verschillend van Small tot XXL. Het mooie van onze boxen is dat ze niet van te voren zijn samengesteld, dit is geheel door u te doen. U kunt tussen de twee en twaalf soorten sushi kiezen voor uw box, afhankelijk van de grootte. Zo kunt u alleen de sushi afhalen in Veenendaal die u lekker vindt. Hiermee onderscheiden wij ons van de andere restaurants waar sushi afhalen mogelijk is. Bij Eastern Plaza bent u dan ook op de beste plek voor het afhalen van sushi nabij Veenendaal en omgeving.

Direct reserveren

Kom gezellig wokken met het hele gezin en bezoek Eastern Plaza, vlakbij Veenendaal. Profiteer van de sfeer, de gezelligheid, het menu én het voordelige tarief van ons wokrestaurant. Reserveer direct via het formulier aan de linkerkant, of bel ons direct op via 0318 47 12 16. Maar ook voor afhaal eten nabij Veenendaal bent u bij ons aan het juiste adres. Dit kunt u eenvoudig online of telefonisch bestellen.

Word ook VIP!

Vraag na uw bezoek aan Eastern Plaza uw gratis VIPCard aan en profiteer van leukste acties

0318 47 12 16

Veenendaalsestraatweg 6 | 3921 EC Elst (Utrecht)

elst@easternplaza.nl

achtergrondafbeelding