[rev_slider_vc alias=”slider-home”]

Direct reserveren?

Klik op de knop ‘Direct Reserveren’ hiernaast en plaats meteen uw reservering

Wok restaurant Houten

Waar uit eten een belevenis wordt

Arnhem-wok-facebook

Volg ons op social media

Wok restaurant Arnhem

Volop spelen in ons KidsPlaza

wok

Leukste restaurant van Nederland

Een lekker cadeau geven?

Denk dan eens aan een CadeauCard van Eastern Plaza! Verkrijgbaar in diverse bedragen en arrangementen

Online Reserveren

Plaats gemakkelijk én snel uw reservering online

Wokrestaurant Houten

Een avondje uit eten met het hele gezin bij het gezelligste wokrestaurant in de buurt van Houten? Eastern Plaza (in Elst, Utrecht) hanteert een uniek all you can eat concept, geïnspireerd door de Oosterse keuken. U kunt zelf bepalen hoe lang u wilt dineren. Profiteer van heerlijke gerechten, een zeer scherp tarief, live cooking én een plek voor de kinderen. Reserveer direct bij ons wokrestaurant bij Houten, of lees hieronder verder over de mogelijkheden!
Naast Houten is Eastern Plaza ook het wokrestaurant voor Arnhem, Beuningen, Duiven, Ede, Nijmegen, Rhenen, Veenendaal, Velp, Wageningen en Zevenaar.

Uitgebreid all you can eat menu

Ons wokrestaurant in de buurt van Houten maakt gebruik van een all you can eat concept, met invloeden vanuit de Aziatische keuken. Zo serveren wij gerechten als traditionele soepen, sushi of wokgerechten als Teppan Yaki. Toch kunt u ook een lekkere Nederlandse hap bestellen. Daarbij staan wij bekend om onze heerlijke nagerechten, zoals schepijs, diverse chocoladefonteinen en frisse fruitsalades. Als kers op de taart heeft ons wokrestaurant zelfs een eigen patisserie!

Wokrestaurant voor het hele gezin

Eastern Plaza is niet als andere wokrestaurants in de omgeving van Houten. Uw kinderen hoeven namelijk niet de hele avond aan tafel te wokken; er zijn genoeg activiteiten. In KidsPlaza kunnen uw kinderen knutselen, koekjes bakken, een film kijken en hebben wij zelfs een speeltuin! Alle activiteiten zijn bovendien geïnspireerd door het traditionele China.

Direct reserveren bij ons wokrestaurant

U kunt direct reserveren bij ons wokrestaurant in de omgeving van Houten. Via het formulier kunt u al uw voorkeuren opgeven: van het gewenste tijdstip tot aan de grootte van uw groep. Houdt u het liever persoonlijk, dan kunt u ons ook bellen via 0318 471 12 16.

Word ook VIP!

Vraag na uw bezoek aan Eastern Plaza uw gratis VIPCard aan en profiteer van leukste acties

0318 47 12 16

Veenendaalsestraatweg 6 | 3921 EC Elst (Utrecht)

elst@easternplaza.nl

achtergrondafbeelding